Förstå
och hantera
förändring

______________________________________________
 

Allt förändras, vare sig du vill det eller inte...

Med Fyrarummaren® som förklaringsmodell för vad som händer i förändring, stagnation och kris får du efter den här halvdagen självinsikt och kompass för färdriktningen så att du kan navigera tryggare.
Hur vi möter, kommunicerar och agerar är en nyckel till framgång. Hur pratar vi då om det som är svårt? Om det som vi inte riktigt förstår? Och vad är det som egentligen händer med individer, grupper och organisationer vid förändring och stagnation? Den här dagen ger dig inte bara en förklaring utan också ett språk, ord som beskriver känslor och beteenden i en process. 

Målgrupp

Halvdagen riktar sig brett till alla, i syfte att vi alla har nytta av att förstå de mekanismer vi och andra utsätts för i förändring, men också i stagnation. Syftet är ökad självinsikt och ökad förmåga att hantera och navigera i dessa förändringar.

Förändring kan vara ett projektuppdrag, omorgansiation, konkurrensutsättning, förändringar i arbetsgruppen, ett nytt uppdrag, en ny chef, en ny medarbetare men också hur vi hanterar att möta andra människor ex. i utsatta lägen som social omsorg och omvårdnad. I allt detta jobbrelaterade har vi också oss själv och de upplevelser som lever inom oss.

Tid och plats

21 februari 08.30-12.00. Visby. 

Kostnad

980:-:- exkl. moms.
Arbetsmaterial, dokumentation och fika ingår.

"Det enda som är konstant är förändring"
-Herakleitos ca 500 fKr

Anmälan

Sista anmälan tom 1/2-2019


 © Camilla Knekta | Utvecklingskultur
Kontakt>>