Mindfulness - medkänsla

______________________________________________
 

Trött på din inre kritiker? 

Mindfulness är ett steg till emotionellt helande där träning hjälper oss att observera tankar och känslor i en anda av öppenhet och nyfikenhet. Mindfulness med fokus på medkänsla handlar om att träna sig i att  ha ett mjukt och vänligt sätt inåt, men också utåt - till andra.

Mindfulness Och medkänsla

Mindfulness och medkänsla bidrar till bättre relationer, högre livskvalitet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter – hemma och på jobbet. 
Forskning visar att en ökad medkänsla till sig själv gynnar  återhämtning, bidrar till inre styrka och trygghet, glädje och välbefinnande. Vi blir mindre rädda för att misslyckas och mer benägna att pröva igen. 

Vill du vara övningsklient?

Hösten 2018 söker jag dig som vill ingå i en liten grupp om ca fyra personer. Vi ses i fyra fysiska möten i Visby, i en trygg, varm och omsorgsfull anda. Träffarna är förlagda till vardagskväll, ca kl. 18-20 (dag ej bestämd).
Mellan träffarna utövar du mindfulness på egen hand efter ett forskningsbaserat program. Under utbildningen har jag handledning och min påbyggnadsutbildning sker via Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness med utbildningar och program som vilar på en vetenskaplig grund.
Kostnad: 1500:- inkl. moms
Detta inkluderar ett onlinebaserat program för hemträning som du kan  fortsätta använda även efter kursens slut, fyra gruppträffar samt en självskattningsövning. 
Preliminär start v. 38

något för dig?

Låter det intressant? Maila mig några rader och berätta kort om dig själv och varför du vill är intresserad av att delta!
Mail till Camilla >>


"For someone to develop genuine compassion towards others, first he or she must have a basis upon which to cultivate compassion, and that basis is the ability to connect to one’s own feelings and to care for one’s own welfare.
Caring for others requires caring for oneself"

Tenzin Gyatso, the 14th Dalai Lama
 

 © Camilla Knekta | Utvecklingskultur
Kontakt>>