Mindfulness - medkänsla

______________________________________________
 

Trött på din inre kritiker? 

Mindfulness är ett steg till emotionellt helande där träning hjälper oss att observera tankar och känslor i en anda av öppenhet och nyfikenhet. Mindfulness med fokus på medkänsla handlar om att träna sig i att  ha ett mjukt och vänligt sätt inåt, men också utåt - till andra.

Gruppen är fullbokad!

Mindfulness Och medkänsla

Mindfulness och medkänsla bidrar till bättre relationer, högre livskvalitet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter – hemma och på jobbet. 
Forskning visar att en ökad medkänsla till sig själv gynnar  återhämtning, bidrar till inre styrka och trygghet, glädje och välbefinnande. Vi blir mindre rädda för att misslyckas och mer benägna att pröva igen. 

Vill du vara övningsklient?

Hösten 2018 söker jag dig som vill ingå i en grupp, ca 5-10 personer som ses vid fyra tillfällen och däremellan utövar ett onlinebaserat program med fokus på mindfulness och självmedkänsla. Programmet är givetvis forskningsbaserat.
Under min utbildning har jag handledning och min påbyggnadsutbildning sker via Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness med utbildningar och program som vilar på en vetenskaplig grund.
Kostnad: 1500:- inkl. moms som inkluderar de fyra gruppträffarna, en självskattningsövning och det  onlinebaserade programmet för hemträning, som du kan  fortsätta använda även efter kursens slut.

TID OCH PLATS

Yogastudion Lila Shala i Visby, Södertorg.
v. 39 torsdag 27/9 kl. 18.00-20
v. 41 torsdag 11/10 kl.18.00-19.30
v. 43 torsdag  25/10 kl. 18.00-19.30
v. 44 torsdag 1/11 kl. 18.00-19.30

något för dig?

Övrigt - jag har kontinuerligt haft kurser, föreläsningar, retreater och handlett i mindfulness för privatpersoner, företag och organsationer i åtta år. Har en egen meditationerfarenhet på ca 35 år. Mindfulness används inom en rad olika områden och jag har ett flertal påbyggnadsutbildningar - för hantering av ätstörningar, ångest och depression samt kring mer arbetsplatsinriktade insatser. 
Låter det intressant att bli övningsklient till reducerat pris? Maila mig några rader och berätta kort om dig själv och varför du vill är intresserad av att delta!

"For someone to develop genuine compassion towards others, first he or she must have a basis upon which to cultivate compassion, and that basis is the ability to connect to one’s own feelings and to care for one’s own welfare.
Caring for others requires caring for oneself"

Tenzin Gyatso, the 14th Dalai Lama
 

 © Camilla Knekta | Utvecklingskultur
Kontakt>>