OM

______________________________________________
 

Vi möts därför att det finns en längtan efter förändring, i privat- eller yrkeslivet

Ett litet och personligt företag som utgår från en holistisk syn på människan som en social, biologisk och psykologisk varelse med existentiella behov. Verksamheten är byggd på vetenskap och evidens.
Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull, utan förutfattade meningar eller fördomar. Min avsikt är att skapa trygga och respektfulla möten och samarbeten. 

Mottagning i Visby och uppdrag i hela landet. Kunderna är privatpersoner, näringslivet liksom det offentliga. Alla kontakter sker direkt med mig, något som kunder och klienter ofta berättar att de uppskattar. 

Företaget Camilla Knekta Utvecklingskultur* drivs av mig. Jag har akademisk grundutbildning i integrativ psykoterapi, handledning, normkritik, verksamhetsutveckling, ledarskap samt en treårig utbildning inom humaniora i grunden. Ett antal kliniska påbyggnadsutbildningar inom psykoterapi inom KBT-paraplyet så som CTF, ACT, MBCT, IBCT-parterapi. Har även utbildning i
MI och bildterapi på psykodydamisk grund. 
Är också mindfulnessinstruktör och vidareutbildad för att kliniskt arbeta med depression och ångest, smärthantering, självmedkänsla samt att integrera mindfulness på arbetsplatsen.
Jag är Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.

Certifierad handledare av analysverktyget Extended DISC(©) Stressprofiler(©) samt Fyrarummaren(©)

Företaget drivs på heltid sedan 2009 och jag är även VD med ett delat ägar- och ledarskap i Gotlandsakademin>> där jag också är operativ som konsult, jag är samarbetspartner med Mindfulnesscenter och bla underleverantör till företagshälsovård och omställningsföretag sedan tiotalet år tillbaka. Medlemsskap finns i Fyrarummarens nätverk samt sfKBT (Svenska föreningen för Kognitiva Beteendeinriktade terapier)
Företaget har ansvarsförsäkring och dess CSR-arbete innebär att stödja flickor och kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien.

Hej!

Något mer om mig - jag är en trädgårdstant som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser med ryggsäck, yogar och fotograferar. Har utflugna barn, en man men fyra katter. 

*UTVECKLINGSKULTUR
UTVECKLING - förbättring, tillväxt, mognande, framsteg, process
KULTUR - bearbetning, odling, bildning 

Camilla Knekta Utvecklingskultur I Samtalsterapi I Coaching I Handledning I Mindfulness I Grupp- och ledarskapsutveckling I Visby, Gotland
Kontakt>>