OM

______________________________________________
 

Vi möts därför att det finns en längtan efter förändring, i privat- eller yrkeslivet

Ett litet och personligt företag med verksamhet byggd på vetenskap och evidens. Mottagning i Visby och uppdrag i hela landet. Kunderna är privatpersoner, näringslivet liksom det offentliga. Alla kontakter sker direkt med mig, något som mina kunder ofta uttrycker att de uppskattar. Min avsikt är att skapa trygga och respektfulla möten och samarbeten. 

Företaget ägs och drivs av mig, Camilla Knekta. Jag har en akademisk grundutbildning i integrativ psykoterapi -relationell inriktning med KBT-kompetens, med påbyggnader inom CTF, ACT, MI, MBCT, Metodkurs i bildterapi, IBCT-parterapi och därtill ett antal psykoterapeutiska kliniska påbyggnadsutbildningar samt handledarutbildning. Har en treårig akademisk utbildning inom humaniora i grunden.

Jag är utbildad mindfulnessinstruktör och vidareutbildad för att kliniskt arbeta med depression och ångest, självmedkänsla samt integrera mindfulness på arbetsplatsen. Internationellt certifierad coach, Associate Certified Coach - ICF, med påbyggnad inom ledarskap- och gruppcoaching.

Certifierad handledare av analysverktyget Extended DISC(©) Stressprofiler(©) samt Fyrarummaren(©)

Företaget drivs på heltid sedan 2009. Tidigare jobbade jag som projektledare med organisation- och verksamhetsutveckling och dessförinnan inom utbildnings- och vårdsektorn. 
Jag är har ett delat ägarskap i Gotlandsakademin där jag också är konsult, jag är samarbetspartner med Mindfulnesscenter och bla underleverantör till Avonova företagshälsovård sedan flertalet år. Medlemsskap finns i Fyrarummarens nätverk samt sfKBT (Svenska föreningen för Kognitiva Beteendeinriktade terapier)
Företaget har ansvarsförsäkring och dess CSR-arbete innebär att stödja flickor och kvinnor samt barns utbildning i fattiga länder, företrädesvis Indien.

Något mer om mig - jag är en trädgårdstant som tror på det läkande gröna. Har lång erfarenhet av olika meditationstekniker - mitt öra inåt för insikt, lust, mod och mening. Trivs i kreativa miljöer, reser, yogar och fotograferar. Har utflugna barn, en man men fyra katter. 

Hej!

 © Camilla Knekta | Utvecklingskultur
Kontakt>>